Menyang kontèn

Kabiskopan Quilmes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Quilmes

Dioecesis Quilmensis

Diócesis de Quilmes
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba503 km2 (194 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,198,000
1,028,000 (85.8%)
Paroki80
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké19 Juni 1976 (48 taun kepungkur)
KatedralKatedral Dikandung Tanpa Noda ing Quilmes
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCarlos José Tissera
Biskop Agung MetropolitanMario Aurelio Poli
Biskop emeritusLuis Teodorico Stöckler
Peta
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Quilmes ana ing kutha Quilmes, ibu kutha Quilmes Partido, provinsi Buenos Aires, Argentina. Kabiskopan kasebut didegake dening Paus Paulus VI ing 19 Juni 1976.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

http://www.catholic-hierarchy.org/diocese/dquil.html