Menyang kontèn

Kabiskopan San Martín

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Martín

Dioecesis Foromartiniensis

Diócesis de San Martín
Katedral Yesus Pangon
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba102 km2 (39 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
769,000
538,000 (70%)
Paroki37
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké10 April 1961 (63 taun kepungkur)
KatedralKatedral Kristus Pangon Apik ing San Martín
Santo/santa pelindungSanto Yosef Tukang Kayu
Bunda saka Lourdes
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMartín Fassi
Biskop Agung MetropolitanMario Aurelio Poli
Biskop AuksilierHam Lim Moon

Kabiskopan San Martín ana ing kutha San Martín, Buenos Aires, Argentina. Kabiskopan kasebut didegake dening Paus Yohanes XXIII ing 10 April 1961.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]