Menyang kontèn

Kabiskopan Posadas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Posadas

Dioecesis Posadensis

Diócesis de Posadas
Katedral Santo Yosef
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiCorrientes
MetropolitanCorrientes
Statistik
Amba13.206 km2 (5.099 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
769,000
552,890 (71.9%)
Paroki37
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké11 Februari 1957 (67 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Yosef ing Posadas, Misiones
Santo/santa pelindungSt Ignatius saka Loyola
St Roque González de Santa Cruz
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJuan Rubén Martinez
Biskop Agung MetropolitanAndrés Stanovnik

Kabiskopan Posadas (Latin: Dioecesis Posadensis) yaiku kabiskopan Greja Katulik sing ana ing kutha Posadas, Misiones, provinsi grejawi Corrientes, Argentina.[1][2]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Posadas". catholic-hierarchy.org. Dibukak ing 2013-03-25.
  2. "Diocese of Posadas". GCatholic.org. Dibukak ing 2013-03-25.

Koordhinat: 27°21′57″S 55°53′38″W / 27.36583°S 55.89389°W / -27.36583; -55.89389