Menyang kontèn

Kabiskopan Zárate-Campana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Zárate-Campana

Dioecesis Zaratensis-Campanensis

Diócesis de Zárate-Campana
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiLa Plata
MetropolitanLa Plata
Statistik
Amba5.903 km2 (2.279 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
900,000
636,000 (90.9%)
Paroki38
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké21 April 1976 (48 taun kepungkur)
KatedralKatedral St Florentina ing Campana
Ko-katedralKo-Katedral Kelairan Allah ing Belén de Escobar
Santo/santa pelindungBunda saka Luján
Santo Yosef
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPedro Maria Laxague
Biskop Agung MetropolitanHéctor Rubén Aguer
Biskop emeritusRafael Eleuterio Rey, Oscar Sarlinga
Peta
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Zárate-Campana (Latin: Dioecesis Zaratensis-Campanensis) yaiku kabiskopan sufragan ritus Latin ing provinsi grejawi Metropolitan Kabiskopan Agung La Plata, tengah Argentina ing pasisir Atlantik. Tahta episkopal katedrale menika Catedral Santa Florentina

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]