Menyang kontèn

Kabiskopan Santo Tomé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Santo Tomé

Sancti Thomae in Argentina

Diócesis de Santo Tomé
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiCorrientes
MetropolitanCorrientes
Statistik
Amba29.011 km2 (11.201 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
165,000
150,000 (90.9%)
Paroki13
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké3 Juli 1979 (38 taun kepungkur)
KatedralKatedral Dikandung Tanpa Noda ing Santo Tomé, Corrientes
Santo/santa pelindungSanto Tomas Rasul
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGustavo Alejandro Montini
Biskop Agung MetropolitanAndrés Stanovnik

Kabiskopan Santo Tomé (Latin: Sancti Thomae in Argentina), ana ing kutha Santo Tomé, provinsi Santa Fe, Argentina.

Riwayat[besut | besut sumber]

Ing 3 Juli 1979, Paus Yohanes Paulus II ngadegake Kabiskopan Santo Tomé saka Kabiskopan Agung Corrientes lan Kabiskopan Goya.[1][2]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Santo Tomé". catholic-hierarchy.org. Dibukak ing 2013-03-25.
  2. "Diocese of Santo Tomé". GCatholic.org. Dibukak ing 2013-03-25.