Menyang kontèn

Kabiskopan San Roque de Presidencia Roque Sáenz Peña

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Roque de Presidencia Roque Sáenz Peña

Dioecesis Sancti Rochi

Diócesis de San Roque de Presidencia Roque Sáenz Peña
Katedral Santo Roch
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiResistencia
MetropolitanResistencia
Statistik
Amba71.303 km2 (27.530 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
511,000
436,000 (85.3%)
Paroki24
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké12 Agustus 1963 (60 taun kepungkur)
KatedralKatedral St Roch ing Presidencia Roque Sáenz Peña
Santo/santa pelindungSanto Roch
Dikandung Tanpa Noda
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopHugo Nicolás Barbaro
Biskop Agung MetropolitanFabriciano Sigampa
Biskop AuksilierGustavo Alejandro Montini
Biskop emeritusJosé Lorenzo Sartori
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan San Roque de Presidencia Roque Sáenz Peña ana ing kutha gedhe San Roque ing kutha cilik Presidencia Roque Sáenz Peña, sing asring diarani minangka Sáenz Peña, ing provinsi Chaco, Argentina.[1][2]

Pimpinan

[besut | besut sumber]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Diocese of San Roque de Presidencia Roque Sáenz Peña". catholic-hierarchy.org. Dibukak ing 2013-03-26.
  2. "Diocese of San Roque de Presidencia Roque Sáenz Peña". GCatholic.org. Dibukak ing 2013-03-26.