Menyang kontèn

Kabiskopan Gregorio de Laferrere

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Gregorio de Laferrere

Dioecesis Gregorii de Laferrere

Diócesis de Gregorio de Laferrere
Lokasi
Nagara Argentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba1.393 km2 (0.538 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
714,000
644,000 (90.2%)
Paroki26
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké25 November 2000 (23 taun kepungkur)
KatedralKatedral Kristus Raja ing Gregorio de Laferrère
Santo/santa pelindungKristus Raja
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskoplowong
Biskop emeritusJuan Horacio Suárez
Biskop Emeritus (2000–2013)

Kabiskopan Gregorio de Laferrere (didegake ing 25 November 2000) ana ing Argentina lan menika sufragan saka Kabiskopan Agung Buenos Aires.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Gregorio de Laferrere". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-03-30.