Menyang kontèn

Kabiskopan San Isidro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Isidro

Dioecesis Sancti Isidori in Argentina

Diócesis de San Isidro
Katedral St. Isidorus Sang Pekerja
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba1.379 km2 (0.532 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,145,000
1,091,000 (95.3%)
Paroki66
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké11 Februari 1957 (67 taun kepungkur)
KatedralKatedral St Isidorus sang Pekerja ing San Isidoro
Santo/santa pelindungSt Isidorus Sang Pekerja
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopÓscar Vicente Ojea
Biskop Agung MetropolitanMario Aurelio Poli
Biskop emeritusAlcides Jorge Pedro Casaretto
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan San Isidro yaiku divisi administratif Greja Katulik Roma ing Argentina. Kabiskopan kasebut didegake ing 11 Februari 1957 lan nduweni amba 1,379 square kilometres (532 sq mi).[1]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Inggris) "Diocese of San Isidro". Catholic-Hierarchy.org. David M. Cheney. Dibukak ing 21 January 2015.