Menyang kontèn

Kabiskopan San Rafael

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Rafael

Dioecesis Fororaphaëliensis

Diócesis de San Rafael
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiMendoza
MetropolitanMendoza
Statistik
Amba87.286 km2 (33.701 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
230,000
195,500 (85%)
Paroki28
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké10 April 1961 (63 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Rafael Malaikat Agung ing San Rafael
Santo/santa pelindungSanto Rafael Malaikat Agung
Bunda saka Lourdes
Santo Yosef
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEduardo Maria Taussig
Biskop Agung MetropolitanCarlos María Franzini

Kabiskopan San Rafael (Latin: Dioecesis Fororaphaëliensis) yaiku kabiskopan Katulik Roma ing San Rafael, Argentina. Kabiskopan kasebut didegake ing 10 April 1961, lan dipimpin dening Biskop Eduardo Maria Taussig.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]