Menyang kontèn

Kabiskopan Lomas de Zamora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Lomas de Zamora

Dioecesis Clivi Zamorensis

Diócesis de Lomas de Zamora
Catedral Basílica de Nuestra Señora de La Paz
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba1.400 km2 (0.541 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,061,548
1,771,037 (85.9%)
Paroki53
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké11 Februari 1957 (67 taun kepungkur)
KatedralBasilika Katedral Bunda Perdamaian ing Lomas de Zamora
Santo/santa pelindungBunda Perdamaian
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJorge Ruben Lugones, S.J.
Biskop AuksilierIgnacio Damián Medina
Peta

Kabiskopan Lomas de Zamora (didegake ing 11 Februari 1957) ana ing Argentina lan menika sufragan saka Kabiskopan Agung Buenos Aires.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Lomas de Zamora". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 31 March 2007.