Menyang kontèn

Kabiskopan Orán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Orán

Dioecesis Novoraniensis

Diócesis de Orán
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiSalta
MetropolitanSalta
Statistik
Amba55.000 km2 (21.236 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
321,100
280,000 (87.2%)
Paroki19
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké10 April 1961 (63 taun kepungkur)
KatedralKatedral St Raymond Nonnatus ing Orán, Salta
Santo/santa pelindungSt Raymond Nonnatus
Bunda saka Gunung Karmel
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanMario Antonio Cargnello

Kabiskopan Orán (Latin: Dioecesis Novoraniensis) ana ing kutha San Ramón de la Nueva Orán, Argentina. Kabiskopan kasebut menika tahta sufragan saka Kabiskopan Agung Salta.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Orán". catholic-hierarchy.org. Dibukak ing 27 March 2013.
  2. "Diocese of Orán". GCatholic.org. Dibukak ing 27 March 2013.