Menyang kontèn

Eksarkat Apostolik Argèntina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eksarkat Apostolik Argentina (Grikenlan Melkit)
Lokasi
NagaraArgentina
Statistik
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2009)
300,000
Paroki3
Informasi
DenominasiGreja Katulik Grikenlan Melkit
RitusRitus Bizantium
Didegaké21 Maret 2002
KatedralKatedral Santo Gregorius
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
PatriarkYoussef Absi
Eksar ApostolikIbrahim Salameh

Eksarkat Apostolik Argentina yaiku eksarkat apostolik (yurisdiksi pra-kabiskopan misionaris) Greja Katulik Grikenlan Melkit sing kalebu kabeh Argentina kanggo Ritus Bizantium. Wilayah grejawi kasebut menika gumantung marang Patriarkat Antiokia. Wilayah grejawi kasebut saiki dipimpin dening Biskop Ibrahim Salameh, SMSP.

Sumber[besut | besut sumber]

  • Annuario Pontificio, Libreria Editrice Vaticana, Città del Vaticano, 2003, ISBN 88-209-7422-3.

Pranala jaba[besut | besut sumber]