Menyang kontèn

Kabiskopan San Nicolás de los Arroyos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Nicolás de los Arroyos

Dioecesis Sancti Nicolai de los Arroyos

Diócesis de San Nicolás de los Arroyos
Katedral St. Nikolas saka Bari
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiRosario
MetropolitanRosario
Statistik
Amba14.500 km2 (5.598 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
427,000
390,000 (91.3%)
Paroki51
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké3 Maret 1947 (77 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Nikolas saka Myra ing San Nicolás de los Arroyos
Santo/santa pelindungSanto Nikolas
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopHugo Norberto Santiago
Biskop Agung MetropolitanEduardo Eliseo Martín
Biskop emeritusHéctor Sabatino Cardelli
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan San Nicolás de los Arroyos, ana ing kutha San Nicolás de los Arroyos, sing asring disingkat San Nicolás, ing provinsi Buenos Aires, Argentina.[1][2]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of San Nicolás de los Arroyos". catholic-hierarchy.org. Dibukak ing 2013-03-27.
  2. "Diocese of San Nicolás de los Arroyos". GCatholic.org. Dibukak ing 2013-03-27.