Jatilor, Godhong, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatilor
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanGodhong
Pamaréntahan
 • Lurah désaRochmad bin Moch Tamzis
Jembar-Jatilor, Tempuran, Mulungan
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jatilor punika salah satunggiling désa wonten ing Kacamatan Godhong, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Sapérangan ageng warganipun (85%) dados tani, 15% nyambut damel swasta. Kathahipun sami tani pari kaliyan palawija. Ing bab sekolah sampun wonten TK, SD, lan SMP. Mayoritas agamanipun Islam

Uga delengen[besut | besut sumber]