Menyang kontèn

Kedhungjati, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungjati
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedungjati
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°10′17″S 110°37′59″E / 7.17129°S 110.63296°E / -7.17129; 110.63296Koordhinat: 7°10′17″S 110°37′59″E / 7.17129°S 110.63296°E / -7.17129; 110.63296
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
Kodhe laladan
administrasi
33.15.01

Kedhungjati iku kacamatan ing Kabupatèn Grobogan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.