Menyang kontèn

Karanggeneng, Godhong, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanggeneng
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanGodhong
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karanggeneng iku désa ing Kecamatan Godhong, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]