Tani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tani ing Kamboja.

Tani iku wong sing pagawéané mbudidaya tanduran, kaya ta pari, kembang, lan woh-wohan. Lumrahé ing Tanah Jawa, wong tani iku nandur pari.

Paguyuban tani[besut | besut sumber]

Tani kang misuwur[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.