Tani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tani ing Kamboja.

Tani iku wong sing pagawéané mbudidaya tuwuhan, kaya ta pari, kembang, lan woh-wohan. Lumrahé ing Tanah Jawa, wong tani iku nandur pari.

Paguyuban tani[besut | besut sumber]

Tani kang misuwur[besut | besut sumber]