Tani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tani ing Kamboja.

Tani iku pegawean kang budidaya tanduran, kayata pari, kembang, lan woh-wohan. Biyasané ing tanah Jawa tani iku nandhur pari.

Paguyuban tani[sunting | sunting sumber]

Tani kang misuwur[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tani&oldid=869200"