Tani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tani ing Kamboja.

Tani iku pegawéan kang budidaya tanduran, kaya ta pari, kembang, lan woh-wohan. Biyasané ing tanah Jawa tani iku nandhur pari.

Paguyuban tani[besut | besut sumber]

Tani kang misuwur[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.