Bekonang, Majalaban, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bekonang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanMajalaban
Pamaréntahan
 • Lurah désaJoko Tandyo Harsa Widada
Pepadhet-

Bekonang iku salah siji désa ing Kacamatan Majalaban (Mojolaban), Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Désa Bekonang iku paling misuwur amarga indhustri ciu (Alkohol) kang kawentar. ing sajroning désa iki ana bangunan kang misuwur yaiku Pasar Bekonang lan Tugu Béndho. Pawongan ana ing désa iki akèh-akèhé makarya minangka bakul.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Majalaban, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bekonang | Cangkol | Demakan | Dukuh | Gadingan | Joho | Klumprit | Kragilan | Laban | Palur | Plumbon | Sapen | Tegalmade | Triyagan | Wirun