Tengguli, Bangsri, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tengguli
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kacamatan Bangsri
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Tengguli iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Bangsri, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Bangsri, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bangsri | Banjar Agung | Banjaran | Bondo | Guyangan | Jerukwangi | Kedungleper | Kepuk | Papasan | Srikandang | Tengguli | Wedelan