Tengguli, Bangsri, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tengguli
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Jepara
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Jepara]]

Tengguli iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Bangsri, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


 

Bangsri, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bangsri | Banjar Agung | Banjaran | Bondo | Guyangan | Jerukwangi | Kedungleper | Kepuk | Papasan | Srikandang | Tengguli | Wedelan