Suwawal Timur, Pakis Aji, Jepara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Suwawal Timur
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Jepara
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Jepara]]

Suwawal Timur iku salah sawijining désa ing Kecamatan Pakis Aji, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]