Suwawal Timur, Pakis Aji, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Suwawal Timur
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Jepara
Pamaréntahan
 • Kepala desa -
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Jepara]][[Kategori:Désa ing {{{propinsi}}}]]

Suwawal Timur iku salah sawijining désa ing Kecamatan Pakis Aji, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]