Setasiun Tugu Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Setasiun Yogyakarta
250px
Stasiun Tugu Yogyakarta.
Letak
Propinsi DI Yogyakarta
Sujarah
Liya-liya
Oprator Laladan Operasi VI Yogyakarta
Dhuwuring stasiun +113 M
Layanan Argo Dwipangga, Argo Lawu, Argo Wilis, Bima, Gajayana, Taksaka, Turangga, Lodaya, Sancaka, Malabar, Malioboro Ekspres, Fajar Utama Yogya, Mutiara Selatan, Senja Utama Sala, Senja Utama Yogya, Bogowonto, Gajah Wong, Prambanan Ekspres, Madiun Jaya Ekspres, Madiun Jaya, Sriwedari
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun

Koordhinat: 7°47′21″S 110°21′51″E / 7.789200°S 110.364100°E / -7.789200; 110.364100

Stasiun Tugu inggih salah satunggaling stasiun wonten ing Yogyakarta.[1] Stasiun Tugu punika dumados papan mandheging sepur awit taun 1887 dumugi sapunika.[1] Stasiun punika kagolong stasiun ingkang papanipun langkung strategis.[1] Amargi stasiun punika papanipun wonten ing jantung kutha Yogyakarta lan cerak kaliyan objek wisata ing yogyakarta.[1] Stasiun punika awalipun inggih stasiun alit ananging sapunika sampun dumados salah satunggaling stasiun ageng wonten ing Indonésia.[1] Stasiun Tugu punika gadhah 6 jalur sepur, ingkang nglayani saking hampir sadaya kutha gedhé wonten ing Jawa.[1] Lewih saking 20 sepur ékonomi, bisnis lan èksekutif dumugi lan kesah saben dintene.[1]

Sajarah[besut | besut sumber]

Stasiun tugu punika kagolong kasil saking pembangunan sistem transportasi sepur kaliyan pamaréntah Hindia Walanda kanggé transportasi penumpang lan kasil bumi saking perkebunan ing Jawa, Sumatera, Sulawesi lan kalimantan.[2] Tanggal 17 Juni 1864, Gubernur Jendral Mr. L.A.J.W baron Sloet van Beele ngletakake watu purwa pembangunan rel sepur ingkang pertama ing jawa.[2] Jalur punika dipunkelola kaliyan Nederlandsch-Indische spoorweg Maatschappij (Perusahaan perkeretaapian Hindia Walanda) lan dipunoperasikaken tanggal 10 Agustus 1867.[2] Wonten ing perkembanganipun jalur punika dipunlajengaken dawanipun 166 kilomèter tumuju kutha Yogjakarta lan Stasiun Lempuyangan Yogyakarta.[2] Stasiun Tugu wiwit nglayani kebetahan transportasi awit 2 Mèi 1887, udakara 15 taun sasampunipun Stasiun Lempuyangan.[1] Rikala samanten, stasiun punika namung dipun-ginakaken kanggé papan transiting sepur ingkang ngangkud kasiling bumi saking laladan wonten ing Jawa, Sumatera, kalimantan lan Sulawesi. Ananging awit tanggal 1 Fèbruari 1905, stasiun punika dipun-ginakaken kanggé transit sepur penumpang. Jalur luar kutha ingkang purwa diyasa taun 1899, ngubungake Yogyakarta lan Surakarta.[1] Stasiun tugu punika kagolong stasiun ingkang taksih mertahanake fungsinipun kanggé papan kanggo ngrawat sepur, bènten kaliyan stasiun sanès ingkang limrahipun namung kanggé papan transit.[1]

Arsitektur[besut | besut sumber]

Amargi dipunyasa wonten ing jaman kolonial Walanda, mila arsitèktur yasan stasiun punika sanget kenthel kaliyan nuansa Éropah.[1] Kita saged ngenali gaya-gaya Éropah saking lawang-lawang gedhé werni soklat lan langit-langit dhuwur ingkang werninipun cemeng. Bangunan stasiun taksih dipunjagi keaslianipun.[1] Bangunan stasiun punika katon megah kanthi lawang gedhé lan kalih payon ingkang mayungi jalur sepur.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m [1](dipunundhuh tanggal 2 Oktober 2012)
  2. ^ a b c d [2](dipunundhuh tanggal 2 Oktober 2012)