Serang, Karangreja, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanKarangreja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Serang iku désa ing Kacamatan Karangreja, kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:
ing sisih lor karo: {{{lor}}}
ing sisih kidul karo: {{{kidul}}}
ing sisih kulon karo: {{{kulon}}}
ing sisih wétan karo: {{{wétan}}}

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Karangreja, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa: Gondhang | Karangreja | Kutabawa | Serang | Siwarak | Tlahab Kidul | Tlahab Lor