Reksasari, Suruh, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Reksasari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanSuruh
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Reksasari (cara Indonésia: Reksosari), iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Suruh, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki jembaré:-km2 kanthi sing ndunungi watara 5.228 jiwa.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]