Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Mèksiko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Mèksiko yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Mèksiko.

Konferensi para biskop Meksiko gabung ing Konferensi Waligreja Mèksiko.

Ing Mei 2020, ana 99 yurisdiksi ing Meksiko, sing terdiri saka 19 kabiskopan agung, 73 kabiskopan sufragan Ritus Roma, 2 eparki Ritus Wetan, 4 prelatur teritorial, lan 1 eksarkat apostolik Ritus Wetan.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Acapulco[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Antequera[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Chihuahua[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Durango[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Guadalajara[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Hermosillo[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Jalapa[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi León[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Meksiko[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Monterrey[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Morelia[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Puebla de los Ángeles[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi San Luis Potosí[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Tijuana[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Tlalnepantla[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Toluca[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Tulancingo[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Tuxtla[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Yucatán[besut | besut sumber]

Greja Katulik Wetan[besut | besut sumber]

Bertanggung jawab langsung marang Patriark
Yurisdiksi Takhta Suci

Pranala jaba[besut | besut sumber]