Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Puérto Riko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Puérto Riko yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Puérto Riko.

Konferensi para biskop Puérto Riko gabung ing Konferensi Waligreja Puérto Riko.

Ing Juni 2020, ana 6 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan agung lan 5 menika kabiskopan sufragan.

Pratélan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi San Juan ing Puérto Riko[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]