Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Guatémala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Guatémala yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Guatémala.

Konferensi para biskop Guatemala gabung ing Konferensi Waligreja Guatémala.

Ing Juni 2020, ana 16 yurisdiksi, sing endi 2 menika kabiskopan agung, 11 menika kabiskopan sufragan, 1 menika prelatur teritorial, lan 2 menika vikariat apostolik.

Pratélan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Los Altos[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Santiago de Guatemala[besut | besut sumber]

Vikariat Apostolik[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]