Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Honduras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Honduras yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Honduras.

Konferensi para biskop Honduras gabung ing Konferensi Waligreja Honduras.

Ing Juni 2020, ana 10 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan agung lan 9 liyane menika kabiskopan sufragan.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Tegucigalpa[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]