Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Nikaragua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Nikaragua yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Nikaragua.

Konferensi para biskop Nikaragua gabung ing Konferensi Waligreja Nikaragua.

Ing Juni 2020, ana 9 yurisdiksi, sing endi 1 menika kabiskopan agung lan 8 menika kabiskopan sufragan.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Managua[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]