Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Cilé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Cilé yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Cilé.

Konferensi para biskop Cilé gabung ing Konferensi Waligreja Cilé.

Ing Juni 2020, ana 27 yurisdiksi, ning endi 5 menika kabiskopan agung lan 19 menika kabiskopan sufragan. Ana uga 1 prelatur teritorial, 1 ordinariat militer, lan 1 vikariat apostolik.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Antofagasta[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Concepción[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi La Serena[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Puerto Montt[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Santiago de Chile[besut | besut sumber]

Yurisdiksi Takhta Suci[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]