Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Républik Dominika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Républik Dominika yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Republik Dominika.

Konferensi para biskop Républik Dominika gabung ing Konferensi Waligreja Républik Dominika.

Ing Juni 2020, ana 12 yurisdiksi, ning endi 2 menika kabiskopan agung, 9 menika kabiskopan sufragan, lan 1 menika ordinariat militèr.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Santiago de los Caballeros[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Santo Domingo[besut | besut sumber]

Ordinariat Militèr[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]