Pratélan kabiskopan ing Jamaika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Jamaika yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Jamaika.

Para biskop ing Jamaika gabung ing Konferensi Waligreja Antillen.[1]

Ing Juni 2020, ana 3 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan agung lan 2 liyane menika kabiskopan sufragan.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Kingston ing Jamaika[besut | besut sumber]

Wilayah Provinsi Grejawi iki uga ngeliputi Kabiskopan Kutha Belize-Belmopan ing Belize ;an Misi sui iuris Kapuloan Cayman ing Kapuloan Cayman.

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]