Menyang kontèn

Kabiskopan Gómez Palacio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Gómez Palacio

Dioecesis Gomez-Palaciensis

Diócesis de Gómez Palacio
Lokasi
NagaraMeksiko
Provinsi grejawiProvinsi Durango
MetropolitanGómez Palacio, Durango
Statistik
Amba7.379 sq mi (19.11 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
585,000
468,000 (80.0%)
Paroki38
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké25 November 2008 (15 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Guadalupe
Imam sekuler51
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJorge Estrada Solórzano
Peta

Kabiskopan Gómez Palacio (Latin: Dioecesis Gomez-Palaciensis) ana ing Meksiko. Kabiskopan kasebut menika kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Durango ning endi kabiskopan kasebut didegake dening Paus Benediktus XVI ing 2008.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Gómez Palacio". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2013-03-02.

Koordhinat: 25°34′06″N 103°30′03″W / 25.5683°N 103.5008°W / 25.5683; -103.5008