Menyang kontèn

Kabiskopan Matamoros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Matamoros

Dioecesis Matamorensis

Diócesis de Matamoros
Catedral de Nuestra Señora del Refugio
Lokasi
NagaraMeksiko
Provinsi grejawiProvinsi Monterrey
MetropolitanMatamoros, Tamaulipas
Statistik
Amba7.515 sq mi (19.46 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,850,000
1,665,000 (90%)
Paroki56
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké16 Februari 1958 (66 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Pelarian menyang Mesir
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEugenio Andrés Lira Rugarcía
Biskop Agung MetropolitanRogelio Cabrera López
Peta
Situs web
www.diocesisdematamoros.org

Kabiskopan Matamoros (Latin: Dioecesis Matamorensis) yaiku kabiskopan sufragan Katulik Roma saka Kabiskopan Agung Monterrey. Kabiskopan kasebut ana ing bagean wetan lor praja Tamaulipas, ing wewatesan karo Texas.

Pranala jaba[besut | besut sumber]