Menyang kontèn

Kabiskopan Tenancingo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Tenancingo

Dioecesis Tenancingana

Diócesis de Tenancingo
Lokasi
NagaraMeksiko
Provinsi grejawiToluca
Statistik
Amba1.939 sq mi (5.02 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2009)
350,406
332,829 (95%)
Paroki28
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké26 November 2009 (14 taun kepungkur)
KatedralKatedral Kalvari
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLowong
Biskop Agung MetropolitanRaúl Gómez González
Peta

Kabiskopan Tenancingo (Latin: Dioecesis Tenancingana) (didegake ing 26 November 2009) yaiku suffragan saka Kabiskopan Agung Toluca.

Pimpinan

[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi

[besut | besut sumber]
  • "Diocese of Tenancingo". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2013-03-03.

Koordhinat: 18°57′54″N 99°35′37″W / 18.9651°N 99.5935°W / 18.9651; -99.5935