Menyang kontèn

Kabiskopan Tlapa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Tlapa

Dioecesis Tlapensis

Diócesis de Tlapa
Lokasi
NagaraMeksiko
Provinsi grejawiProvinsi Acapulco
MetropolitanTlapa de Comonfort, Guerrero
Statistik
Amba6.180 sq mi (16.01 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
502,000
436,000 (86.9%)
Paroki27
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké4 Januari 1992 (32 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Agustinus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDagoberto Sosa Arriaga
Peta

Kabiskopan Tlapa (Latin: Dioecesis Tlapensis) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Acapulco.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Tahta episkopal[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Tlapa". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-02.