Menyang kontèn

Kabiskopan Linares ing Mèksiko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Linares

Dioecesis Linarina

Diócesis de Linares
Catedral de San Felipe Apóstol
Catedral de San Felipe Apóstol
Lokasi
Nagara Meksiko
Provinsi grejawiProvinsi Monterrey
MetropolitanLinares, Nuevo León
Statistik
Amba12.921 sq mi (33.47 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
317,057
269,141 (84.9%)
Paroki21
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké30 April 1962 (62 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Filipus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskoplowong
Biskop Agung MetropolitanRogelio Cabrera López
Biskop emeritusRamón Calderón Batres
Situs web
www.diocesisdelinares.com

Kabiskopan Linares ing Meksiko (Latin: Dioecesis Linarina) (didegake ing 30 April 1962) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Monterrey.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Tahta Episkopal[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Linares". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-07.

Koordhinat: 24°51′33″N 99°34′04″W / 24.8592°N 99.5678°W / 24.8592; -99.5678