Menyang kontèn

Kabiskopan Autlán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Autlán

Dioecesis Rivoriensis

Diócesis de Autlán
Lokasi
Nagara Meksiko
Provinsi grejawiGuadalajara
Statistik
Amba5.212 sq mi (13.50 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
332.088
320,386 (96.5%)
Paroki47
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké28 Januari 1961 (63 taun kepungkur)
KatedralKatedral Tritunggal Kudus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopRafael Sandoval Sandoval
Biskop Agung MetropolitanFrancisco Robles Ortega
Peta

Kabiskopan Autlán (Latin: Dioecesis Rivoriensis) (didegake ing 28 Januari 1961) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Guadalajara.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Autlán". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-05.

Koordhinat: 19°46′22″N 104°21′50″W / 19.7727°N 104.3640°W / 19.7727; -104.3640