Menyang kontèn

Kabiskopan Nuevo Casas Grandes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Nuevo Casas Grandes

Dioecesis Neograndicasensis

Diócesis de Nuevo Casas Grandes
Lokasi
NagaraMeksiko
Provinsi grejawiProvinsi Chihuahua
MetropolitanNuevo Casas Grandes
Statistik
Amba14.028 sq mi (36.33 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
143,991
98,993 (68.7%)
Paroki13
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké13 April 1977 (47 taun kepungkur)
KatedralKatedral Medali Mukjizat
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJesús José Herrera Quiñonez
Biskop Agung MetropolitanConstancio Miranda Weckmann
Peta

Kabiskopan Nuevo Casas Grandes (Latin: Dioecesis Neograndicasensis) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Chihuahua, ing Meksiko. Kabiskopan kasebut didegake minangka prelatur teritorial ing 1977 lan ditingkatke ing 2000.

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Nuevo Casas Grandes". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-04.