Menyang kontèn

Kabiskopan Ciudad Guzmán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Ciudad Guzmán

Dioecesis Guzmanopolitana

Diócesis de Ciudad Guzmán
Katedral Santo Yosef
Lokasi
Nagara Meksiko
Provinsi grejawiProvinsi Guadalajara
MetropolitanCiudad Guzmán, Jalisco
Statistik
Amba3.213 sq mi (8.32 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
442,400
416,170 (94.1%)
Paroki52
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké25 Maret 1972 (52 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Yosef
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopBraulio Rafael León Villegas
Biskop Agung MetropolitanFrancisco Robles Ortega
Peta

Kabiskopan Ciudad Guzmán (Latin: Dioecesis Guzmanopolitana) (didegake ing 25 Maret 1972) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Guadalajara, ing Jalisco, Meksiko. Tahta diosesane menika Katedral San José, Ciudad Guzmán.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Ciudad Guzmán". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-05.