Menyang kontèn

Kabiskopan Azcapotzalco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Azcapotzalco yaiku kabiskopan sing ana ing Azcapotzalco, Meksiko. Kabiskopan kasebut menika kabiskopan sufragan saka Kabiskopan Agung Meksiko. Kabiskopan kasebut didegake ing 28 September 2019 dening Paus Fransiskus. Kabiskopan kasebut dipimpin dening Biskop Adolfo Miguel Castaño Fonseca[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]