Menyang kontèn

Kabiskopan Puerto Escondido

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Puerto Escondido

Dioecesis Portus Abditi
Lokasi
NagaraMeksiko
Provinsi grejawiKabiskopan Agung Antequera
MetropolitanPuerto Escondido, Oaxaca
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)

423,000[1]
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké8 November 2003[2]
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFlorencio Armando Colin Cruz
Peta

Kabiskopan Puerto Escondido (Latin: Dioecesis Portus Abditi) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Antequera, ing Meksiko.

Ordinaris[besut | besut sumber]

Tahta Episkopal[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Puerto Escondido". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-02.