Menyang kontèn

Kabiskopan Huajuapan de León

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Huajuapan de León

Dioecesis Angelorum

Diócesis de Huajuapan de León
Catedral de la Virgen de Guadalupe
Lokasi
Nagara Meksiko
Provinsi grejawiProvinsi Puebla de los Angeles
MetropolitanHuajuapan de León
Statistik
Amba10.042 sq mi (26.01 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
760,000
720.000 (94.7%)
Paroki71
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké25 April 1902 (122 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Guadalupe
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskoplowong
Peta
Situs web
arquidiocesisdepuebla.mx

Kabiskopan Huajuapan de León (Latin: Dioecesis Huaiuapanensis) (didegake ing 25 April 1902 minangka Kabiskopan Mixtecas, ganti jeneng ing 13 November 1903) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Puebla de los Angeles.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Huajuapan de León". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-08.

Koordhinat: 17°48′26″N 97°46′32″W / 17.8072°N 97.7755°W / 17.8072; -97.7755