Menyang kontèn

Papasan, Bangsri, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Papasan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènJepara
KacamatanBangsri
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Papasan iku désa ing Kacamatan Bangsri, Kabupatèn Jepara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Bangsri