Palabaga, Getasan, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palabaga
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanGetasan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Palabaga iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Getasan, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]