Manggihan, Getasan, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manggihan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanGetasan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Manggihan iku désa ing Kacamatan Getasan, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]