Mayong Kidul, Mayong, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mayong Kidul
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kacamatan Mayong
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Mayong Kidul iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Mayong, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Mayong, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bandung | Buaran | Bungu | Datar | Jebol | Kuanyar | Mayong Kidul | Mayong Lor | Ngroto | Pancur | Paren | Pelang | Pelemkerep | Pule | Rajekwesi | Sengonbugel | Singorojo | Tigajuru