Mayong Kidul, Mayong, Jepara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Mayong Kidul
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Jepara
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Jepara]]

Mayong Kidul iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Mayong, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


 

Mayong, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bandung | Buaran | Bungu | Datar | Jebol | Kuanyar | Mayong Kidul | Mayong Lor | Ngroto | Pancur | Paren | Pelang | Pelemkerep | Pule | Rajekwesi | Sengonbugel | Singorojo | Tigajuru