Majasem, Kemangkon, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Majasem
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanKemangkon
Pamaréntahan
 • Lurah désaTohar Mukharom
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Majasem iku désa ing Kacamatan Kemangkon, kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:
ing sisih lor karo: Jetis
ing sisih kidul karo: Tidu
ing sisih kulon karo: Penican
ing sisih wétan karo: Bajong

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]