Jetis, Kemangkon, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jetis
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanKemangkon
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jetis iku désa ing Kacamatan Kemangkon, kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki dikenal anu gara-gara ana kreteg jetis sing pipir pabrik semen yasan ing lor karo PLN ana ing kidule.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]