Kandhangserang, Kandhangserang, Pekalongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kandhangserang
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Pekalongan
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Pekalongan]]

Kandhangserang, iku salah sawijining désa ing Kecamatan Kandhangserang, Pekalongan, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


 

Kandhangserang, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bodas | Bojongkoneng | Bubak | Garungwiyoro | Gembong | Kandhangserang | Klesem | Lambur | Luragung | Sukaharja | Tajur | Wangkelang