Kandhangserang, Kandhangserang, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kandhangserang
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pekalongan
Kacamatan Kandhangserang
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Kandhangserang, iku salah sawijining désa ing Kacamatan Kandhangserang, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kandhangserang, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bodas | Bojongkoneng | Bubak | Garungwiyoro | Gembong | Kandhangserang | Klesem | Lambur | Luragung | Sukaharja | Tajur | Wangkelang