Luragung, Kandhangserang, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luragung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
KacamatanKandhangserang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-

Luragung, iku salah siji désa / Kalurahan ing Kacamatan Kandhangserang, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kandhangserang, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bodas | Bojongkoneng | Bubak | Garungwiyoro | Gembong | Kandhangserang | Klesem | Lambur | Luragung | Sukaharja | Tajur | Wangkelang